KUNSTRUTEN

Kommisionsværk Langs Stien… til Kunstruten v. Bjergby / Mygdal Landsbyråds Kunstudvalg 

– Digital Lydvandring / Webværk ( Tilgængelig 2012 – 2020 på websitet: wwwlangsstiendk )
– Værk etableret i landskab m. skilte / 3 lyttestationer: Museum Odden Herregård, Bjergby Arkiv, Mygdalhus, 2013 -2018 Kunstruten Bjergby/Mygdal. Vejrbestandige skilte m. QRkode, fotomontage og infokort.

Langs Stien… 2012-2020    

1 times lydvandring til et stisystem på rute i Mygdals bakkelandskab i Vendsyssel og som digitalt montageværk. Baseret på indsamlet og bearbejdet arkivmateriale og egen fotografisk dokumentation og lydoptagelser i Mygdals stisystem fra ophold i Bjergby/Mygdal i 2011-12. Produceret m. lyddesigner Tim Hinman, Designgruppen Oncotype og forfatter Martin Glaz Serup.

Via websitet kunne lydvandringen tages med på gåture på eget digitalt udstyr. Værket downloades som enten 1 times Mp3 lydfil eller 15 små enkeltstående lydkapitler af ca. 4 min. I Mygdal og Bjergby fandtes skilte på ruten i stisystemet samt 3 lyttestationer hvor man kunne låne Ipods, høretelefoner og publikation med kort og rutebeskrivelse med ud i landskabet. Lydværket indeholder i manuskriptet desuden dele af Henry D. Thoreaus fiktion Om at vandre, 1862 og En Vintervandring, 1843 og Camillo Bruuns fortælling Fra Vendsyssel – Rejseindtryk og Optegnelser, 1866. Dette er sat sammen med egne iagttagelser fra gåture i stisystemet og dialoger med forskellige folk, der enten er aktive i det lokalhistoriske arkiv eller i den lokale vandringskultur i Bjergby/Mygdal.

Lyt: 1 times lydvandring: Lydmontage (fuld længde) aktivt 2012-2020 på værkets website (www.langsstien.dk)